Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
στις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε, το Σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων και εργαζομένων στον τουρισμό επισιτισμό, στέκεται στο πλάι όλων μας και παλεύει για τα δικαιώματα μας μαζί με μας!
Σε αυτήν την μάχη και σε συνεργασία με το Ε.Κ.Ζ., στο σωματείο μας δημιουργήθηκε και επιτροπή αλληλεγγύης ώστε να παρέχεται με πολλούς τρόπους υποστήριξη προς τα μέλη. Η ομάδα που έχει δημιουργηθεί ως αντιπροσωπία της επιτροπής αλληλεγγύης έχει ήδη ξεκινήσει να έρχεται σε επαφή με πολλούς εργαζόμενους του κλάδου και να ενημερώνει για τις δράσεις της. Οι αντιπρόσωποι της επιτροπής αλληλεγγύης βρίσκονται κάθε Τετάρτη από 19:00 έως 21:00 στο Κτήριο του εργα/κου Κέντρου Ζακύνθου, Ευγενίδου 5 και περιμένουν όλους εσάς που νιώθετε την συναδελφική αλληλεγγύη, να συνδράμετε από το υστέρημα σας με είδη πρώτης ανάγκης καθώς και εσάς που θα θέλετε να συνεισφέρετε προσωπικά  στελεχώνοντας την ομάδα αυτή.
 Σκοπός είναι να δημιουργηθεί μια πραγματική αλυσίδα αλληλεγγύης μεταξύ όλων των εργαζομένων στον τουρισμό και να βοηθηθούν και να στηριχτούν συνάδελφοι που έχουν πραγματικά ανάγκη. Ήδη έχουν ξεκινήσει να συλλέγονται τρόφιμα και ρούχα. Παράλληλα γίνεται και καταγραφή οικογενειών που έχουν ανάγκη με απόλυτη εχεμύθεια.
Τα είδη πρώτης ανάγκης καθορίζονται ως τα εξής:
           Τρόφιμα:
 Κονσέρβες, λάδι, ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι, σάλτσα ντομάτας(πάστα), αλάτι, ξύδι, γάλα, βρεφικές κρέμες, βρεφικό γάλα, άνθος αραβοσίτου, φρυγανιές, δημητριακά κτλ.

         Είδη βρεφικής φροντίδας:
Πάνες, μωρομάντηλα, βρεφικά σαμπουάν, κρέμες συγκάματος κτλ.

          Είδη προσωπικής φροντίδας:
Σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες κτλ.

          Είδη οικιακής χρήσης, χαρτικά και προϊόντα καθαρισμού:
Αλουμινόχαρτο, σακούλες απορριμμάτων, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, μαλακτικά ρούχων, απορρυπαντικό πλυντηρίου, χλωρίνη κτλ.

Μαζί με την συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης θα πραγματοποιούνται και παρεμβάσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει σχετικά με ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, πλειστηριασμούς.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ, ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ 3/6/21 ΚΑΙ ΓΙΑ 10/6/21